Första gången du kommer

Första gången hos ossDet är naturligt att vara lite spänd och nervös första gången man ska besöka en ny läkare. Vi vill att du ska känna dig så bekväm som möjligt redan från början.

Här är en del praktisk information som kan underlätta.För att komma in genom porten behöver du trycka på vår porttelefon.Vi är tacksamma för att du bara trycker en kort signal. Vi hör dig alltid och öppnar så snart vi kan.

Mottagningen ligger en våning upp. Det finns en hiss som dock är belägen några trappsteg upp.


Kom gärna lite före utsatt tid så att du hinner registrera dig och betala innan du har tid hos läkaren. Det minskar risken för förseningar under dagen.


Medtag legitimation.


När du kommer in vill vi gärna att du tar av skorna eller sätter på skoskydd. Är det upptaget i receptionen så slå dig ner i väntrummet som ligger till höger, så blir du strax omhändertagen.


Ibland kan det dröja en liten stund om vi sitter i telefon, är upptagna med provtagning eller är inne på ett undersökningsrum. Passa då på att koppla av en stund och bläddra i en tidning så kommer vi strax. Vi bjuder på kaffe eller te om du vill ha.

När du har blivit registrerad får du slå dig ner i väntrummet igen så ropar läkaren upp dig när det blir din tur.


Det är bra att tömma urinblåsan före undersökningen. Om du har besvär från urinvägarna vill vi gärna ha ett urinprov. Toaletten är till vänster innanför ytterdörren, och där finns muggar.


Tänk också på att visa hänsyn mot de som är allergiska, och använd inte parfym eller parfymerade hudvårdsprodukter före besöket.

Välkommen till oss!